Lafarge Moldova la Targul locurilor de munca

Angajatii reprezinta cultura si know-how-ul companiei. Expertiza, motivatia si abilitatea lor de a se dezvolta si de a demonstra flexibilitate si creativitate in atingerea rezultatelor scontate, sunt cheia succesului general al companiei.

 

Deaceea Lafarge Moldova a acceptat fara ezitare invitatia Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca de a participa in paralel la Targul Online al Locurilor de Munca (platforma e-angajare.md) si Targul Locurilor de Munca, in cadrul Expozitiei Nationale "Fabricat in Moldova 2017" desfasurat in perioada 1-5 februarie, cu scopul promovarii companiei noastre in calitate de angajator de top, atragerii potentialilor membri ai echipei, persoanelor cu abilitati deosebite si idei indraznete.

La acest eveniment de cariera au venit cu oferte de peste 1000 locuri de munca vacante, 40 agenti economici din diferite domenii de activitate ale economiei nationale. Peste 2100 persoane in cautarea unui loc de munca, au avut posibilitatea sa se informeze despre cerintele inaintate candidatilor pentru posturile de munca vacante, asteptarile acestora, conditiile de munca etc.

Lafarge Moldova a interesat publicul cu pozițiile vacante anunțate, la standul nostru s-au purtat discuții pe subiectele interesate cu persoane din diferite categorii de vârstă: condițiile de angajare, anturajul, posibilitatea de dezvoltare a carierei, etc.