Linia de Integritate

Ca urmare a Programului de Conformitate din cadrul Grupului Holcim, dorim sa va reamintim tuturor ca avem doar o singura reputatie, aceasta fiind si cheia succesului nostru. In scopul de a-si consolida abilitatea de consiliere si de a permite persoanelor sa raporteze anumite probleme sau deficiențe, Departamentul pentru Conformitate al Grupului Holcim a creat o Linie Globală de Integritate, disponibila 24 ore pe zi, sapte zile pe saptamana, fiind un sistem securizat bazat pe web și telefon.

De aceea, daca vedeti ceva care nu functioneaza bine, nu este corect sau ar trebui facut altfel, trebuie sa vorbiti intotdeauna despre acest lucru, folosind Linia de integritate la numarul de telefon gratuit 0 254 55 598 (cod de identificare 77084) sau platforma on-line https://integrityline.holcim.com/.

Linia de Integritate va permite sa cereti sfaturi si/sau sa raportati cu buna-credinta ingrijorarile voastre.

Nota: Identitatea poate ramane anonima. Furnizorul de servicii care primeste apelul este obligat sa respecte confidentialitatea printr-o clauza de nedivulgare. Protectia raportorului in cazul unui raport de buna credinta prin Linia de Integritate sau printr-un alt canal de comunicare este impusa de Grupul Holcim.