Dezvoltare durabilă

În cadrul LafargeHolcim ne dorim să fim lideri în ceea ce privește sustenabilitatea și să stabilim noi standarde.  Ca lider în sectorul materialelor de construcții, avem posibilitatea și responsabilitatea de a face o diferență pozitivă, pentru că provocările globale necesită răspunsuri globale și informații de contact. Creșterea populației, deficitul de resurse, urbanizarea, schimbările climatice, nevoia de locuințe, provocările sociale și de mediu cu care se confruntă lumea sunt mai critice decât oricând.

Responsabilitatea noastră este de a conduce o schimbare în lanțul de construcție. Planul nostru 2030 depășește cadrul propriilor noastre activitați și se adresează întregii industrii. Planul LafargeHolcim este de a crea valoare partajată în cadrul societății, care este axat pe patru domenii cheie de acțiune: protejarea climei de-a lungul întregului lanț de construcții, dezvoltarea de produse inovatoare și soluții pentru eficiența energetică a clădirilor, promovarea unui model de afaceri care păstrează și optimizează resursele naturale și promovează dezvoltarea comunităților.

Susținem inovația!

Industria noastră este esențială, materialele de construcții sunt utilizate pentru infrastructura, locuințe, clădiri publice și comerciale în întreaga lume. Vom continua folosind ideile noastre, influența și capacitățile de cercetare pentru a construi un portofoliu de soluții inovatoare, durabile, care vor beneficia mediului și societății.

Vom fi lideri ai modului de gândire în sectorul nostru și vom conduce procesul de transformare de-a lungul întregului lanț valoric al construcțiilor. Vom încuraja întregul sector al construcțiilor să aibă o contribuție importantă în rezolvarea problemelor majore ale planetei.