Cariere

Angajatii LafargeHolcim reprezinta cultura si know-how-ul companiei. Expertiza, motivaţia si abilitatea lor de a se dezvolta si de a demonstra flexibilitate, creativitate si spirit antreprenorial sunt factori cheie ai succesului general al companiei.

Oferta locuri de munca

Pozitii vacante

Lafarge Moldova oferă angajaților săi o carieră impresionantă și un scop comun: construirea viitorului. Oferim oportunități de dezvoltare personală, mobilitate internațională și condiții de lucru sigure și atractive.

Lucrând la Lafarge Moldova - este o bună oportunitate pentru angajații noștri de a răspunde provocărilor de astăzi și de mâine în industria construcțiilor, dezvoltând soluții pentru o urbanizare mai durabilă, susţinând conservarea resurselor naturale şi protecţia mediului ambiant.

În calitate de lider al industriei materialelor de construcții, oferim condiții excelente de lucru, inclusiv :

  • Un mediu de lucru sănătos și sigur: valoarea fundamentală a companiei Lafarge Moldova de a asigura condiții de lucru cu respectarea celor mai înalte standarde de sănătate și securitate, este înrădăcinată în cultura noastră corporativă la toate nivelurile, de la management până la muncitori simpli.
  • Atragerea celor mai bune talente: Pentru LafargeHolcim, a fi cel mai avansat grup din industria materialelor de constructii înseamnă atragerea, reținerea și conectarea celor mai buni profesioniști în toate domeniile: operațiuni, management, funcții de suport etc.
  • Un loc de muncă motivant, grijuliu și plăcut: Lafarge Moldova consideră că oferirea de condiții de lucru favorabile și construirea unor echipe diverse și dedicate, va genera valoare tuturor părților interesate. Compania noastră respectă și valorizează diferite idei, experiențe și perspective și oferă un mediu de lucru atractiv pentru toată lumea.
  • Oportunități de creștere până la potențialul maxim: Îmbunătățirea continuă face parte din cultura noastră, astfel recunoaștem abilitățile și susținem dezvoltarea acestora prin diferite programe de instruiri (interne și externe).
  • Recunoaștem contribuțiile: Lafarge Moldova se așteaptă la un nivel consistent de excelență din partea angajaților săi. În schimb, recompensăm performanța ridicată cu beneficii atractive.

Daca doriti:

  • sa va alaturati echipei noastre de profesionisti
  • sa impartasiti cu noi performantele si experienta Dumneavoastra
  • sa vedeti in ce masura aspiratiile Dumneavoastra sunt in armonie cu ambitiile noastre, este cazul sa ne expediati CV-ul Dvs la adresa de e-mail: recrutare-mda@lafargeholcim.com sau la numarul de telefon (+373) 254 55-272fax (+373) 254 55-549