Membru al Grupului LafargeHolcim, Lafarge Moldova este lider pe piața cimentului din tară. Compania aduce pe piață cimenturi diferentiate și soluții inovative (CEMPLAST, BAZIC, CEMFORT, PATRIOT, CEMFORT EXTRA), lianți hidraulici pentru proiectele de infrastructură a drumurilor, precum și o gamă largă de soluții și servicii pentru clienții săi din industria construcțiilor.

    Grupul Lafarge, astăzi LafargeHolcim, este prezent în Moldova din momentul achizitionării uzinei de ciment Rezina în 1999. Pâna în prezent compania a investit aproape 60 milioane de euro pentru modernizarea uzinei și dezvoltarea de noi cimenturi și soluții.

    În 2011 Lafarge Moldova și-a extins prezența în țară prin deschiderea unei noi operațiuni în orașul Chișinău, culminând cu deschiderea unui Centru de Inovații modern în noiembrie 2017.
Actualmente, Lafarge Moldova este prezentă în trei locatii: Uzina de Ciment din Rezina, Centrul de Inovații din Chișinău și Terminalul Feroviar de Ciment din Comrat, având 208 de angajați în toate locațiile sale.
Lafarge Moldova si-a asumat un angajament fata de dezvoltarea durabila, sustinand conservarea resurselor naturale si protectia mediului ambiant.
 
    Orientare către client
    Strategia de marketing a companiei este de a fi mai aproape de consumatorul final, oferindu-i cea mai buna soluție pentru aplicațiile căutate în corespundere cu așteptările sale. Având un angajament puternic față de clienții săi, Lafarge dorește ca produsele sale să se diferențieze prin calitatea și performanța lor generala. Astfel, compania a stabilit un proces regulat de dialog cu clienții săi și și-a intensificat eforturile spre crearea de noi soluții și servicii, adaptate la nevoile acestora.