• Trimite
  • Imprimare
  • Bookmark
Intrebari Frecvente

Pentru a completa aceasta pagina avem nevoie de suportul dumneavoastra. Trimiteti intrebarile referitor la website-ul Lafarge la adresa de email indicata mai jos:

ciment.rezina@lafarge.com

Intrebari frecvente

Intrebari frecvente 1 : Care este legatura dintre Lafage Ciment (Moldova) SA si Lafarge?

Lafarge este prezenta in Moldova din momentul achizitionarii uzinei de ciment Rezina in 1999 si pana in prezent compania a investit aproape 50 milioane de euro pentru modernizarea uzinei. In 2011 Lafarge si-a extins prezenta in tara prin deschiderea unei noi operatiuni in Chisinau si actualmente este prezenta in trei locatii: uzina de ciment Rezina, Centrul de Incercari a Betoanelor in Chisinau si terminalul feroviar din Comrat, avand 228 de angajati in toate locatiile sale.

 

Lafarge este lider pe piata cimentului din Moldova. Compania aduce pe piata cimenturi inovative si diferentiate (CEMPLAST, CEMFORT, CEMFORT EXTRA si lianti hidraulici pentru proiectele de infrastructura a drumurilor) si o gama larga de solutii si servicii pentru clientii sai din industria constructiilor.

 

Lafarge Moldova si-a asumat un angajament fata de dezvoltarea durabila, sustinand conservarea resurselor naturale si protectia mediului ambiant.


Lider mondial in materiale de constructii, Lafarge are 64.000 de angajati in 62 de tari si o cifra de afaceri de 15,2 miliarde de Euro in 2013. Din pozitia sa de jucator de top in industria cimentului, agregatelor si betoanelor, Lafarge contribuie la constructia oraselor in intreaga lume, prin intermediul solutiilor sale inovatoare pentru cladiri si spatii de locuit mai numeroase, mai compacte, mai durabile, mai frumoase si mai bine conectate. Avand cel mai performant laborator de cercetare pentru materiale de constructii din intrega lume, Lafarge plaseaza inovatia in fruntea listei sale de prioritati, contribuind astfel la constructii mai durabile si mai prietenoase cu mediul si facilitand creativitatea arhitecturala.

 

Pentru informaţii suplimentare accesati pagina web: www.lafarge.com

 

 

 

 

 

 


Intrebari frecvente 2 : Sunt reprezentant media, cum pot contacta compania Lafarge?

Detaliile noastre de contact sunt afisate in sectiunea Centrul de presa


Intrebari frecvente 3 : Care sunt principalele repere ale politicii de resurse umane?

In general, politica Lafarge in domeniul resurselor umane se axeaza pe principiile construirii unui mediu organizational, care sa asigure conditii de lucru bune si motivante pentru toti angajatii. Integram valorile locale, ca o conditile de baza pentru dezvoltarea Lafarge Ciment Moldova.

 

Ca un exemplu, integrarea Lafarge Moldova in Grupul Lafarge a presupus o abordare completa, integrand doua culturi organizationale diferite. Solutia a avut in vedere dimensiunile cele mai importante: retehnologizarea fabricii si transferul de know-how, integrarea in sistemele financiare si administrative Lafarge, sanatatea si securitatea angajatilor, dezvoltarea lor profesionala, pe masura introducerii de noi sisteme si proceduri manageriale. Comunicarea interna, dialogul cu sindicatele si consultarea continua sunt garantia succesului nostru comun.


Intrebari frecvente 4 : Unde pot gasi informatii referitoare la ultimele stiri si evenimente Lafarge?

Exista mai multe modalitati, prin care puteti fi la curent cu evenimentele Lafarge:

     - puteti consulta subsectiunea Noutati / Comunicate de presa din cadrul sectiunii Centrul de presa
     - puteti folosi abonarea la R.S.S. pentru a primi notificari de fiecare data, cand se adauga un continut nou

       pe site.

 


  • Trimite
  • Imprimare
  • Bookmark

Stai conectat

Primeste informatia de la Lafarge in timp real cu conexiunile noastre R.S.S!

LafargeHolcim. Cement, aggregates, Concrete.